Alkmaar draaifauteuil

Schrijf de eerste review van dit product

Levertijd:

6-8 weken

Alkmaar draaifauteuil, afgebeeld in leder Madras black

€ 474,00

waarom ilivedesign

Stel uw product samen

* Verplichte velden

€ 474,00

Details

De comfortabele draaifauteuil model Alkmaar van het Deense merk Hjort Knudsen. De draaifauteuil Alkmaar heeft een hoge rugleuning, voor een comfortbale ondersteuning van uw rug en schouders. De rugleuning is traploos verstelbaar. Deze fauteuil heeft een optionele voetenbank voor nog meer comfort. De fauteuil heeft nosag veren in de zitting en de rugleuning. De zitting heeft een HR vormschuim in de zitting en in de rugleuning. Een hoge kwaliteit afwerking voor een betaalbare prijs, dit is het kenmerk van een echte Hjort Knudsen fauteuil. Eventueel ook leverbaar met andere poten, neem hiervoor contact op met onze medewerkers of bezoek de showroom.

Afmetingen zijn: (HxBxD cm): 104 x 74 x 75 cm.

Uitvoering Madras leder/skai: Leder zitting + rugleuning Skai achterzijde rug/zijkanten

Uitvoering Toledo leder/skai: Leder zitting + rugleunign Skai achterzijde rug/zijkanten

Alle Hjort Knudsen fauteuils zijn eventueel in volledig leder te verkrijgen of in diverse stoffen. Tevens zijn er diverse onderstellen leverbaar. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers of bezoek de showroom en laat u informeren over de diverse mogelijkheden. En natuurlijk proefzitten.

Extra informatie

Levertijd 6-8 weken

Downloads

  • Er zijn geen downloads voor dit product

Vragen over dit artikel?

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.