Malton uitschuiftafel

Schrijf de eerste review van dit product

Levertijd:

2-4 weken

Malton uitschuiftafel, MDF white top Wagon grey

€ 735,00

waarom ilivedesign

Stel uw product samen

* Verplichte velden

€ 735,00

Details

Eettafel Malton is leverbaar in twee uitvoeringen. Een vast uitvoering of een uitvoering met uitschuifblad, beide zijn in meerdere maten leverbaar.

De uitschuiftafel Malton heeft in het midden een tussenblad (50cm) welke doormiddel van het "butterfly" systeem eenvoudig is weg te klappen onder het tafelblad. Geen gesjouw met losse inlegbladen maar eenvoudig wegklappen onder het tafelblad. 

Het programma Malton is gemaakt van MDF in de kleur white met een Wagon grey top van massief acacia. Het unieke aan het programma Malton zijn de keerbare laden. Hierdoor kunt u kiezen voor de lade in MDF white of de laden van riet zodat het net rieten manden lijken. Hierdoor krijgt het meubel Malton een zeer gezellige uitstraling. Zeer leuk landelijk meubel van zeer goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Extra informatie

Levertijd 2-4 weken
Gemonteerd Nee - alleen poten monteren
Garantie 3 jaar - CBW voorwaarden
Materiaal Acacia/MDF
Lengte (cm) 160/190 (+50)
Breedte (cm) 100
Hoogte (cm) 77
Hoogte onderkant blad (cm) 68
Breedte tussen poten (cm) 134/164

Downloads

  • Er zijn geen downloads voor dit product

Vragen over dit artikel?

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: