Sherman relaxfauteuil electrisch

Schrijf de eerste review van dit product

Levertijd:

6-8 weken

Sherman relaxfauteuil electrisch verstelbaar, afgebeeld in leder Toledo black

€ 1.399,00

waarom ilivedesign

Stel uw product samen

* Verplichte velden

€ 1.399,00

Details

De comfortabele relaxfauteuil model Sherman van het Deense merk Hjort Knudsen. De relaxfauteuil 5074FM op elegante kruis/draaivoet met hoge rugleuning, en uitklapbare voetsteun. De rug- en been verstelling is manueel. De rugleuning heeft een handmatig verstelbare neksteun (topswing) De fauteuil heeft nosag veren in de zitting en de rugleuning. De zitting heeft een HR koudschuim met vormschuim in de zitting en in de rugleuning. De fauteuil is uitgevoerd met twee motoren voor de electrische verstelling. Een motor voor de rugverstelling en één motor voor de been verstelling. Hierdoor zijn deze onafhandeljik van elkaar te bedienen. De fauteuils zijn uitgevoerd met een HR koudschuim vulling. Een hoge kwaliteit afwerking voor een betaalbare prijs, dit is het kenmerk van een echte Hjort Knudsen fauteuil.

Afmetingen zijn: (HxBxD cm):

Small 110 x 73 x 77 cm, zithoogte 43 cm

Medium 115 x 73 x 79 cm, zithoogte 45 cm

Large 117 x 77 x 81 cm, zithoogte 48 cm

Uitvoering Madras leder: Leder/Skai zitting en rug- en armleuning voorzijde leder , achterkant rug+zijkanten skai

Uitvoering Toledo leder: Leder/Skai zitting en rug- en armleuning voorzijde leder, achterkant rug+zijkant skai

Alle Hjort Knudsen fauteuils zijn eventueel in volledig leder te verkrijgen of in diverse stoffen. Tevens zijn er diverse onderstellen, kruispoot, ronde schijf, etc leverbaar. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers of bezoek de showroom en laat u informeren over de diverse mogelijkheden. En natuurlijk proefzitten.

Extra informatie

Levertijd 6-8 weken

Downloads

  • Er zijn geen downloads voor dit product

Vragen over dit artikel?

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.